Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Ryosan Cooldry vissershoed

Navy
Wit
Zwart
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Borduren
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Uw logo op de Ryosan cooldry bobhat met opdruk
We kunnen uw logo of beeldmerk op meerdere manieren aanbrengen op deze bedrukte hoed. We kunnen uw logo op de hoed met opdruk persen maar het is ook mogelijk dat we uw logo op de cap met print borduren. De grootte van uw logo bedraagt maximaal 10 x 5 cm. Iedereen zal uw logo zien stralen op deze bedrukte zonnehoed.

Ryosan cooldry bedrukte bobhat voor uw relaties of medewerkers
Deze ryosan cooldry zonnehoed met opdruk is verkrijgbaar in zwart, donkerblauw en wit. Dat betekent dat u zelf de kleur kunt kiezen die u wilt hebben. De ryosan zonnehoed met print is een mooi geschenk om uw relaties en medewerkers eens goed mee in het zonnetje te zetten zonder een zonnesteek te krijgen. Deze goedkope hoed is namelijk UV werend. Uiteraard bestaan uw relaties uit verschillende mensen. Gelukkig is deze budget hoed te bestellen in vier verschillende maten (M/L/XL/XXL) zodat u iedereen tevreden kan stellen.

Vooraf goedkeuring
Om zeker te weten dat u het product krijgt zoals u het wilt, kunt een digitaal voorstel vragen. Dit is een gratis digitaal voorbeeld van de zonnehoed met uw logo of slogan erop. Zo ziet u of uw logo mooi uit komt met de kleur hoed en of de hoed voldoet aan al uw verwachtingen. Pas als u dit voorstel heeft goedgekeurd gaan we de complete bestelling afronden. Mocht u het niet eens zijn met dit voorstel, kunnen er de nodige veranderingen worden aangebracht.

Meer dan bedrukte zonnehoeden
Wij verkopen niet alleen zonnehoeden met opdruk. Wij verkopen ook tal van andere hoeden, petten en caps die we bijna allemaal kunnen voorzien van uw logo. Mocht u nu speciaal op zoek zijn naar een soort cap, maar kunt u deze niet vinden. Vraag dan een van onze medewerkers om hulp, zij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen en wellicht vindt u dan de cap waar u naar op zoek was.

Specificaties
Materiaal3 metal eyelets on both sides
MatenVerstelbaar
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?