Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Trucker caps

Trucker caps

De trucker cap die in de jaren tachtig erg populair was, is weer helemaal terug. De trucker cap is populair geworden door vrachtwagenchauffeurs, maar wordt nu door vooral jongeren gedragen! De trucker caps zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Deze pet is trendy, comfortabel en gaat lang mee. De trucker cap is niet hetzelfde als een baseball cap. Het verschil tussen de petten is dat de achterkant van de trucker cap voorzien is van een netvormige structuur, wat zorgt voor optimale ventilatie. De trucker cap beschikt over een kunststof kliksluiting, waardoor u de mogelijkheid heeft om de pet te verstellen en op maat te maken. Bij Capwereld vindt u trucker caps in verschillende uitvoeringen en heeft u de keuze uit vele kleuren.

Trucker caps bedrukken

De trucker caps kunnen bedrukt worden. Het grote voorpaneel is verstevigd met foam en is hierdoor uiterst geschikt voor een mooie bedrukking. U kunt kiezen voor een bedrukking van uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een persoonlijke tekst. Bij Capwereld is de bedrukking altijd van uitstekende kwaliteit! De trucker caps kunnen natuurlijk ook zonder bedrukking besteld worden.

Trucker caps bestellen

Gepersonaliseerde trucker caps besteld u bij Capwereld snel en makkelijk! De caps worden al lang niet meer alleen opgezet wanneer de zon schijnt, maar ze worden ook gedragen als mode item. Op feestjes en festivals zijn de trucker caps niet meer weg te denken. De caps zijn erg geschikt om uit te delen op grote beurzen en evenementen. U maakt hierdoor op een leuke manier reclame voor uw bedrijf. Petten zijn tegenwoordig zeer populair onder jongeren en daardoor zijn de caps geschikt voor een grote doelgroep.