Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Speciale caps

Speciale caps

Bent u op zoek naar maffia petten voor een themafeest of voor carnaval? In deze categorie vindt u alle speciale petten die gekoppeld kunnen worden aan een bepaald thema. Hierbij kunt u denken aan een Oktoberfest pet, afstudeer pet, kapiteinspet, matrozen pet of cowboyhoed met koord. Wilt u carnavalspetten in grote oplage bestellen? Dat is ook mogelijk bij capwereld. Ook kunnen de hoofddeksels gepersonaliseerd worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam of logo op de petten laten drukken. Op de website vindt u ook andere categorieën. Als u dus op zoek bent naar petten, onafhankelijk van het soort, bent u bij capwereld aan het juiste adres. 

Pet met thema

Kortom, bent u op zoek naar speciale petten met een bepaald thema? Bekijk dan vooral deze categorie. Staat de pet naar wens niet bij deze categorie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Het kan zijn dat de juiste pet dan nog niet geüpload is, terwijl we deze wel kunnen leveren. Wanneer u de speciale caps heeft besteld, gaan onze medewerkers meteen aan de slag. De petten van capwereld worden altijd snel geleverd. Heeft u vragen over deze categorie ‘speciale caps’, twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice via de chat, telefoon of mail. Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven naast het vliegveld van Eindhoven Airport, daar kunt u ook altijd komen kijken in de showroom. 

Themafeest organiseren

Heeft u een feestje op de planning? Dan kunt u er hier een mooi hoedje bij zoeken. Zo kunt een zeemansfeestje iedereen voorzien van een mooi matroospetje of een mooie kapiteinshoed. Ook bij een mooi slagingsfeestje kunt u iedereen van een mooi hoedje voorzien. U kunt dan de afstudeerhoed uitdelen. Dan voelt iedereen zich pas echt geslaagd. Ook voor een leuk western feestje kunt u een mooie hoed vinden. We raden u dan een cowboyhoed aan. Wilt u op de feestjes ook nog iets promoten kunt u al deze hoeden laten bedrukken. Ook wanneer u een mooie slogan op de hoeden wilt laten zetten is dit goed mogelijk. Ook voor andere feestjes kunt u goed inspiratie opdoen op capwereld in deze categorie. Ook als u niet de hoed kunt vinden op onze site kunt u vragen of wij toch de hoed of pet kunnen leveren waar u naar op zoek bent.

Bel mij terug!
Advies nodig?