Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Kinder caps met logo


Bedrukte kinder caps

Kindercaps bestellen

Kindercaps goedkoop online bestellen doe je bij Capwereld. In ons assortiment vindt u voor kinderen van alle leeftijden mooie caps en mutsen. U kunt de petten met opdruk eenvoudig bestellen via onze website. De prijs berekenen kunt u in elke stappen doen. Elke bedrukte cap op onze website kunt u door ons laten personaliseren. Zo kunnen de caps met print eenvoudig geborduurd of bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of artwork. Bent u op zoek naar een leuke cap voor kinderen die zowel in grote als in kleine oplage besteld kan worden? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen in onze webshop.

Bedrukte kindercaps

Wilt u de mooie kindercaps graag een uniek uiterlijk geven door ze te laten bedrukken? Dat is zeker mogelijk bij Capwereld. U kunt de petten goedkoop laten bedrukken of borduren met uw gegevens. Laat bijvoorbeeld een naam, logo of een andere tekst op de mooie petten bedrukken. De bedrukking is altijd full colour en net als de borduring van een zeer hoge kwaliteit. Heeft u als bedrijf als doel om de naamsbekendheid te vergroten door middel van bedrukte kindercaps? Dan is het slim om de caps met uw logo erop uit te delen op grote evenementen en gelegenheden. Zo zullen erg veel mensen de caps met bedrukking in handen krijgen en zal uw bedrijfsnaam of logo veel gezien worden. U zult a snel merken dat de naamsbekendheid van uw bedrijf zal vergroten. Bedrukte kinderpetten bestellen doe je bij Capwereld.

Gratis digitaal voorstel

Vraag op onze website gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan voor de caps met bedrukking. Zo krijgt u alvast een digitaal beeld waarop u kunt zien hoe de bedrukking op de caps eruit zal komen te zien. Ook een offerte kunt u gratis en vrijblijvend aanvragen op onze website. Voor vragen of hulp staat ons team altijd voor u klaar! Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail en telefoon. Capwereld is dé specialist op het gebied van kindercaps en het goedkoop bedrukken ervan. Budget kindercaps met opdruk bestelt u eenvoudig en snel op www.capwereld.nl!

 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?