Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Strohoed

M_L
XL_XXL
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Strohoed met bedrukt lint
We kunnen de bedrukte strohoed voorzien van uw slogan of beeldmerk door deze te drukken op een lint wat vervolgens om de hoed met opdruk gaat. U kunt uit maar liefst dertien kleuren lint kiezen. Mocht het zo zijn dat u een kleur lint wilt, maar deze er niet tussen staat. Neem dan contact op met ons. Vaak is een andere kleur toch mogelijk, zo heeft u alsnog de gewenste kleur. Het lint om de bedrukte hoed, en dus uw slogan zal opvallen. Normaal betaald u instelkosten per kleur. Maar bij ons is dit gratis. U ontvangt dus een super bedrukte strohoed tegen een zeer scherpe prijs.

Gepersonaliseerde strohoeden met logo
Deze strohoeden met print zijn ideaal te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld de kleur van het lint kiezen, maar het is ook mogelijk de maat te kiezen (M/L/XL/XXL). Zo heeft u de goedkope hoeden met opdruk precies zoals u ze wilt en kunt u elke relatie tevreden houden. Door de scherpe prijzen van de hoed met print kunt u deze bedrukte hoeden met uw logo of slogan uitdelen op grote bijeenkomsten of grote evenementen. Iedereen zal uw slogan zien. Elk jaar weer schijnt de zon, en deze hoed beschermt u daar jaar, na jaar, na jaar tegen. Uw logo of slogan komt dus elk jaar weer onder de mensen. Hierdoor zal uw naamsbekendheid groeien. 

Snelle levertijden
De strohoeden zonder opdruk kunnen we binnen zeer weinig dagen op het gewenste adres leveren. Zo leveren we de onbedrukte hoeden al binnen 2 werkdagen! De bedrukte hoeden leveren we ook erg snel. De levertijden van deze bedrukte hoeden bedragen slechts 10 tot 15 werkdagen. Uiteraard kan het voorkomen dat u de hoeden sneller nodig heeft. Als dat het geval is, is de spoedlevering misschien iets voor u. Mocht u hier gebruik van willen maken, verzoeken we u contact op te nemen met ons. Wij kijken dan voor u of dit een optie is.

Specificaties
MateriaalStro
MatenM_L of XL_XXL
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?