Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Promotie strohoed

Blauw
Oranje
Roze
Rood
Zwart
Naturel
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Bedrukte strohoed met logo

Hier bestelt u uw goedkope bedrukte strohoeden met opdruk tegen een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs. Wij bedrukken een lint met kleur naar keuze en dat gaat om de hoed. Wij rekenen geen instelkosten zoals vele andere bedrijven. Uw logo of slogan zal stralen op deze strohoed met opdruk.

Bedrukte strohoed voor iedereen

Deze bedrukte promo strohoed is leverbaar in maar liefst 6 kleuren, daarnaast kunt u ook de kleur van lint dat bedrukt word kiezen. Het lint is leverbaar in dertien kleuren. Ook de maat van deze hoed met logo kunt u kiezen (M/L/XL/XXL). U kunt dus de strohoed met print zo maken als u hem wilt.

Gratis digitaal voorstel

Omdat u zoveel keuzes heeft met deze bedrukte promo hoed vraagt u zich misschien af of het geheel wel bij elkaar past en of u tevreden bent met het resultaat. Wij kunnen u een gratis en geheel vrijblijvend digitaal voorbeeld sturen waarin u dit allemaal ziet. Als u niet tevreden bent of u wilt simpelweg iets aanpassen is dit uiteraard nog mogelijk.

Snelle levering

De strohoeden zonder opdruk kunnen we binnen zeer weinig dagen op het gewenste adres leveren. Zo leveren we de onbedrukte hoeden al binnen 2 werkdagen! De bedrukte hoeden leveren we ook erg snel. De levertijden van deze bedrukte strohoeden bedragen slechts 10 tot 15 werkdagen. Uiteraard kan het voorkomen dat u de hoeden met opdruk sneller nodig heeft. Als dat het geval is, is de spoedlevering misschien iets voor u. Mocht u hier gebruik van willen maken, verzoeken we u contact op te nemen met ons. Wij kijken dan voor u of dit een optie is.

Specificaties
Materiaalstro
Mateneen maat voor allen
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?