Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Exclusieve papieren strohoed

Wit
Zwart
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Papieren strohoed met lint en opdruk

Deze papieren bedrukte strohoed kunnen we voorzien van uw beeldmerk of logo. Het logo of de slogan wordt dan gedrukt op het lint wat vervolgens om het hoedje gaat. Het lint zelf kunt u ook een kleur geven. U heeft de keuze uit dertien kleuren. U kunt zelf dus een combinatie maken met het gekleurde lint en de gekleurde bedrukte hoed.

 

Gratis digitaal voorstel

U wilt natuurlijk weten of de kleuren bij elkaar passen en of het geheel er leuk uit ziet. Dit kunt u allemaal van te voren weten dankzij ons digitaal voorstel. Dit is een gratis en geheel vrijblijvend digitaal voorbeeld van de bedrukte hoed met uw beeldmerk of logo erop. Zo kunt u vooraf zien of de kleuren samen gaan en of het geheel voldoet aan uw verwachtingen. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u altijd nog aanpassingen aanbrengen. 

 

Scherpe levertijden

Wij leveren deze papieren budget strohoeden erg snel op het gewenste adres. Zo leveren we de onbedrukte hoeden al vanaf 2 werkdagen op het gewenste adres. Maar ook de bedrukte hoeden met logo worden snel geleverd. Deze leveren we binnen 10 à 15 werkdagen. Stel dat u de strohoeden met opdruk van papier eerder nodig heeft, vraag ons dan om een spoedlevering. Wij kijken dan voor u of dit een mogelijkheid is.

 

Meer dan bedrukte papieren strohoeden

Onze site verkoopt meer dan alleen papieren strohoeden met print. We verkopen ook vele soorten bedrukte caps, petten en andere soorten hoeden zoals de graduation hat met logo. Al onze hoofddeksels staan op de site tegen zeer scherpe prijzen. Mocht u opzoek zijn naar een speciale soort pet of cap maar kunt u deze niet vinden op onze site. Vraag gerust hulp aan onze medewerkers. Zij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen om u zo naar uw cap te wijzen

Specificaties
Materiaalpapier
Mateneen maat voor allen
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?