Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Double peak cap

Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Borduren
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Double peak cap met print
Wat is de voornaamste functie van een bedrukte cap? Het beschermen van de hoofdhuid tegen de zon. Als de zon fel is kan je hoofdhuid snel verbranden. Een bedrukte pet bied dan bescherming. De double peak cap met print is een bedruktecap met een aparte voorkant. Door de dikke voorkant bied de bedruktepet meer schaduw dat over uw ogen valt. Kortom minder verbranding en meer schaduw. Ideaal als hulpmiddel en om in te zetten als promotioneel artikel.

Uw cap bedrukken?
De bedrukte double peak cap kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Het bedrukbare oppervlakte is 10 bij 5 centimeter. Buiten bedrukken kunt u uw bedrijfskenmerken ook erin laten borduren. Uw relaties zullen opgewekt zijn wanneer u een geborduurde cap met logo weggeeft waar ze op zomerse dagen iets aan zullen hebben. Daarnaast heeft u er ook veel aan. Wanneer men uw bedrukte cap draagt zal uw bedrijfskenmerken gezien worden.

Snelle levertijden
Een onbedrukte pet kan binnen 2 werkdagen worden geleverd op het door u gekozen adres. Petten die bedrukt zijn met uw bedrijfsgegevens doen er 10 tot 15 dagen over voordat ze bij u geleverd kunnen worden. Heeft u ze nu nodig? Bestel de bedrukte caps dan snel voor een zo laag mogelijke prijs en laat ze bezorgen door middel van de spoedbezorging.

Gratis en vrijblijvende digitaal voorbeeld
Voor meer informatie over de bedrukte double peak cap kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder bij het maken van een gratis en vrijblijvende digitale offerte. Zo ziet u voordat u het besteld hoe uw bedrukte cap met logo er uiteindelijk uit gaat zien.

Specificaties
Materiaalheavy brushed cotton, 6 panel, reflecting piping
MatenVerstelbaar
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?