Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Caps voor verenigingen

Capwereld heeft een brede serie van caps die ingezet kunnen worden ter promotie van uw vereniging. Als vereniging zult meerdere malen per jaar activiteiten houden waarbij alle leden betrokken zijn. Caps zijn hiervoor hele leuke gadgets om uniformiteit aan te brengen in de uitstraling van alle leden.

Caps kunnen door ons geborduurd worden met uw naam, logo of artwork dat u graag wilt. Een groot gedeelte van de caps kan ook bedrukt worden, toch kunt u beter voor een borduring omdat deze duurzamer zijn in kwaliteit dan een normale opdruk. U kunt de caps inrichten zoals u dat wenst. Kies de cap in de kleur van uw vereniging en combineer dat met de borduurkleuren voor een perfecte match.

Onze caps zijn perfecte voor onder andere:
-       Toernooien
-       Uitjes met de vereniging
-       Sportdagen
-       Opendagen

Daarnaast zijn onze caps altijd scherp geprijsd. We vergelijken de prijzen dagelijks met die van onze concurrenten om u altijd een scherp aanbod te kunnen doen via onze webwinkel. Heeft u vragen over onze producten, prijzen of wilt u een offerte voor een custom caps? Geen enkel probleem u kunt via onze webwinkel de live-chat openen of telefonisch contact opnemen via 085 773 18 37

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?