Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Mutsen

Online mutsen bestellen
Mooie mutsen met opdruk bestel je zeer goedkoop bij Capwereld. Wij hebben diverse mooie mutsen in ons assortiment op www.capwereld.nl. In de koude wintermaanden wil natuurlijk iedereen een warme muts op zijn hoofd hebben. Daarom is een bedrukte muts als relatiegeschenk een zeer goed idee! De muts met uw bedrukking erop zal veel gedragen worden en uw logo zal overal te zien zijn. Mutsen in grote of kleine oplage, met of zonder bedrukking, u bestelt het snel en goedkoop online bij Capwereld!

Muts met opdruk
Wilt u de mooie mutsen een nog unieker uiterlijk geven? Laat ze dan bedrukken met uw bedrijfsgegevens! Door uw bedrijfsnaam, logo of slogan op de mooie mutsen te bedrukken, creëert u een uniek relatiegeschenk. Dit leuke relatiegeschenk is perfect om weg te geven aan uw klanten en zakenrelaties. Zo vergroot u ook nog eens de naamsbekendheid van uw bedrijf. De bedrukking op de budget mutsen is altijd full colour en van een hoge kwaliteit. Bedrukte mutsen bestel je goedkoop bij Capwereld.

Muts met borduring
De geborduurde muts is nog specialer dan de muts met bedrukking. Een borduring ziet er beter uit dan een bedrukken en blijft meestal ook langer zitten. Een bedrukking kan in de was beschadigd raken, waar een borduring meestal wel tegen een stootje kan. Wilt u een echt duurzaam product hebben, dan kunt u dus het beste gaan voor een geborduurde muts. De geborduurde muts als promotional gift geeft dus meer naamsbekendheid per product alleen al omdat ze langer te gebruiken zijn! Als u de producten maar een enkele of paar keer wenst te gebruiken, is de bedrukken meestal de betere keuze. Deze is namelijk bijna altijd goedkoper. Het zal ook per muts verschillen welke opties u heeft. De ene muts zal alleen geborduurd kunnen worden terwijl de andere alleen te verkrijgen is met bedrukking. Natuurlijk hebben we ook mutsen waarbij u de keuze heeft tussen een bedrukking en een borduring.

Gratis digitaal voorstel
Wanneer u de mutsen met bedrukking bestelt bij Capwereld heeft u de mogelijkheid om op onze website gratis een digitaal voorstel aan te vragen. Hierbij krijgt u vooraf aan de bestelling alvast een digitaal beeld van het eindresultaat van de mutsen met opdruk. Dit is geheel vrijblijvend. Ook kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Mooie mutsen en petten online bestellen? Dat doe je natuurlijk bij Capwereld. Alle mutsen, caps en hoeden bestel je bedrukt of onbedrukt voor een zeer scherpe prijs op www.capwereld.nl!

 

Bel mij terug!
Advies nodig?