Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Duo colour sandwich cap

Lichtblauw
Oranje
Rood
Wit
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Borduren
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Bedrukte Cap met kleurenopdruk
Al onze bedrukte caps, petten en hoeden kunnen worden voorzien van uw logo of beeldmerk. Uw logo wordt op de caps geborduurd of door middel van een transferdruk op de petten gedrukt. Bij een transferdruk word het logo eerst in spiegelbeeld op een vel papier aangebracht en vervolgens op de pet geperst onder hoge druk. Elke kleur opdruk is mogelijk en ook kleuren combineren is mogelijk als u meerdere kleuren in uw logo gebruikt. Wilt u weten hoe uw logo straalt op onze caps? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend digitaal voorstel aan.

Breed inzetbaar dankzij de gepersonaliseerde caps met opdruk
Door de goedkope petten te bedrukken met uw logo of slogan worden de bedrukte caps gepersonaliseerd. Iedereen kan de caps dragen want de bedruktepetten zijn verstelbaar d.m.v. een bandje op het achterhoofd. Ook omdat er zoveel mogelijkheden zijn qua kleur is deze pet voor iedereen geschikt.

Ideaal als bedrukt promotieartikel of relatiegeschenk
De originele bedruktecaps bedrukt met uw logo of slogan, kunnen op alle grote evenementen en samenkomsten worden uitgedeeld. Als u dit doet laat u meteen een visitekaartje achter. Mensen zullen uw naam of logo herinneren. Maar ook als relatiegeschenk is de bedrukte pet ideaal. Het is namelijk een relatiegeschenk waar u en uw relaties echt iets aan hebben. Uw relaties dragen de budget cap en u maakt tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf.

Gratis digitaal voorstel voor alle bedrukte caps
U wilt vooraf natuurlijk weten hoe uw logo straalt op de bedrukte pet. Bij ons kunt u gratis en geheel vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen. Wij sturen u dan een digitaal voorbeeld van de bedrukte duo colour sandwich cap met uw logo erop. Zo ziet u of de kleuren bij elkaar passen en of het resultaat aan uw verwachting voldoet. Voor elk logo is een passend ontwerp te bedenken, zodat elk logo straalt op de petten met opdruk.

Snelle levertijd
De levertijd van de bedrukte caps hangt onder andere af van de opdruk, de soort druk en de aantallen die u bestelt. Zonder opdruk leveren wij al in 2 werkdagen op uw gewenste adres! Kiest u voor een opdruk dan bedraagt de levertijd 10 tot 15 werkdagen. Indien dit niet snel genoeg is en u een spoedlevering wilt, verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

Specificaties
Materiaal120*60 Cotton, 6 panel, silver buckle adjuster
MatenOne size, fits all
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?