Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Armycap pro

Blauw
Bruin
Grijs
Wit
Groen
Zwart
Kaki
Legerprint
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Borduren
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Bedrukte Army cap pro

De Army cap pro met opdruk is iets kleiner in tegenstelling tot de bedrukte Army cap. Deze pet met logo is in een tal van donkere en stoere kleuren te verkrijgen. Op een van die kleuren kunt u ook uw logo of naam laten drukken, dit maakt uw bedrukte cap nog net iets persoonlijker. U kunt natuurlijk ook de naam of het logo van uw firma erop laten drukken, om vervolgens voor verschillende doeleinden te gebruiken. De Army cap pro met print is geschikt voor jong en oud, de pet is zo gemaakt dat hij een stoere uitstraling heeft maar tegelijkertijd ook voor het dagelijks leven gebruikt kan worden.

Ideaal als relatiegeschenk en promotieartikel

Deze bedrukte cap is zeker geschikt voor gebruik als relatiegeschenk. Als u uw beeldmerk op de pet met opdruk laat drukken, kunt u de goedkope petten aan al uw relaties en partners toesturen. Iedereen kan hem opzetten vanwege de uitstraling van de pet met opdruk. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de bedrukte petjes op een evenement of activiteit uit te delen. Omdat iedereen wel eens een pet met logo opzet zal de door u uitgedeelde cap met opdruk ook zeker gedragen worden.

Neem uw twijfels weg met het digitale voorstel

Als u uw product niet wilt bestellen zonder het eerst gezien te hebben, vinden wij dat geen probleem. Wij sturen u graag een gratis en vrijblijvend digitaal voorstel, waarop u kunt zien of u tevreden bent met de door u gekozen combinaties. Als dit niet het geval is, kunt u gemakkelijk iets aan de pet of bedrukking aanpassen. Na aanvraag van het digitaal voorstel ontvangt u het binnen een werkdag het resultaat in uw postvak.

Dankzij snelle service spoedig in huis

Dankzij onze snelle levertijden heeft u uw bestelde product snel op het gewenste adres. Bij een onbedrukte pet zal de levertijd maximaal twee werkdagen in beslag nemen. Bij een pet die u heeft laten bedrukken zal de levering binnen tien á vijftien werkdagen plaatsvinden. Als u gebruik wilt maken van onze spoedleveringen, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers.  

Specificaties
Materiaalbrushed coton, 2 metal eyelets on both sides
MatenVerstelbaar
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?